Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4040748 www.bgdnes.bg

Гола вратарка не пуска гол

Мацка по цици и прашки да застане на футболната врата - това е мечтата на всеки фен. Е, това вече е реалност по долните дивизии на парагвайското първенство. Пищна моделка се изявява като вратарка на аматьорски тим. Това е цицорестата Надя Аранда, която слиса местните фенове. Сексбомбата е истинска фурия на зеления терен и до момента не е допуснала гол в 17 поредни мача, пишат медиите в Парагвай.
Надето веднага беше поканена за еротична фотосесия на терена. Тя определено има какво да покаже, а освен това става ясно, че е луда по футболисти.
"Чилаверт е моят идол. Той ме вдъхнови да играя футбол. Още от малка го харесвам. Заради него станах вратарка", признава сексапилната Аранда. Хосе Луис Чилаверт три пъти печели приза за най-добър вратар на планетата. Той е известен със своите страхотни дузпи и фаулове. В кариерата си е отбелязал 62 гола.   Чилаверт е единственият вратар, който е успял да направи хеттрик в рамките на един мач.
Надя Аранда е много голяма фенка на парагвайския национален отбор. За нейно разочарование съставът не успя да се класира за предстоящото световно първенство. Въпреки това Аранда е категорична, че ще отиде на някои от мачовете в Бразилия.
Родената в град Асунсион тигрица е имала вземане-даване с нападателя Нелсон Валдес, който рита за "Олимпиакос". Бившата звезда на "Вердер" (Бремен) и "Борусия" (Дортмунд) е имал щастието да бие дузпи на вратарката в кревата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама