Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4052359 www.bgdnes.bg

Менди и М’Боли искат тройка с Мис Джуки

Сексмашините на ЦСКА Раис М'Боли и Джаксън Менди поискаха тройка с Мис Джуки. Тъмнокожите футболисти са изключително близки, като и двамата са хвърлили око на сексбомбата Габриела Радославова. За да не се карат, М'Боли и Менди са решили едновременно да се насладят на прелестите на носителката на титлите Мис Джуки и Мис Дупе, разкри източник от съблекалнята на ЦСКА. Двамата вече са разпитали общи приятели как най-деликатно да предложат на Габи див и необуздан секс. Самата сексбомба не крие симпатиите си именно към тези двама играчи на ЦСКА. Наскоро Габриела сама призна в личния си профил в социалната мрежа: Обожавам Раис М'Боли! Освен това няколко месеца Мис Джуки си направи фотосесия с вратарски ръкавици, посветена на изповядващия исляма Раис.
Алжирският вратар и сенегалският гигант Менди се славят като най-надарените в съблекалнята на ЦСКА, а освен това нямат сериозни приятелки и са склонни на всякакви сексавантюри. От своя страна Мис Джуки не е от най-свенливите и също е готова за експерименти с двама от любимците си. Габриела е една от най-големите фенки на ЦСКА и не пропуска да похвали момчетата след всяка победа на "червените".
"Харесвам ги и двамата като футболисти, но не ги познавам лично - призна пред "България Днес" Габриела. - Няма как да коментирам предложение, което все още не ми е отправено. Вярно е, че има доста голям интерес към мен от страна на мъжете. Но не се притеснявам, че гаджето ми може да ревнува. Би трябвало до свиква, че когато има до себе си привлекателна жена, тя ще привлича погледите и на други."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама