Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4057641 www.bgdnes.bg

Любовница на Гигс люля бюст

Бившата любовница на Райън Гигс Имоджен Томас отново е на гребена на вълната и доволно показва огромния си бюст на дебнещите папараци.
Веднага след като уелсецът пое поста временен мениджър на "Манчестър Юнайтед", интересът към бившата манекенка се повиши многократно. Нейната слава беше започнала да помръква след края на аферата преди няколко години, но сега има всички шансове да бъде възродена. Имоджен е заснета на плаж, облечена в бански, който не скрива почти нищо от пищния й бюст. Брюнетката се наслаждава на водата и слънцето по време на екзотична ваканция. Нейните снимки изгряха в английската преса само два дни след като Гигс дебютира начело на "Юнайтед".
Имоджен осребри доста успешно славата си на футболна любовница. Тя участва в британското издание на "Биг брадър" и няколко пъти се снима за еротични списания. След като връзката й с Гигс излезе наяве, футболистът се опита да издейства съдебно решение, което забранява на вестниците да пишат за изневярата му. Мотивът на прелюбодееца беше, че това травмира и без това изтормозеното му семейство. Вместо да тушира скандала, този ход на Гигс му донесе още повече неприятности. Вездесъщите английски таблоиди извадиха на бял свят и друга извънбрачна връзка на крилото на "червените дяволи". Оказа се, че цели осем години той е бил любовник на съпругата на брат си.
Новата длъжност на Гигс ще даде повод на всички участници в сексскандала отново да заемат място по първите страници на вестниците.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама