Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4058727 www.bgdnes.bg

Софи гола чака титла от "Ливърпул"

Страстната фенка на "Ливърпул" Софи Рийд е обещала да поздрави с еротичен танц футболистите на мениджъра Брендън Роджър, ако те спечелят титлата в Англия. Това е една от най-горещите клюки на Острова преди последните мачове във Висшата лига.
Софи обожава "Ливърпул" и няма нищо против да показва своите прелести пред много хора. Тя стана изключително популярна с участието си в британския "Биг брадър".
"Мечтая да видя моя отбор шампион и съм готова да дам допълнителен стимул на момчетата", споделила мис Рийд.
Любопитното е, че заради страстта си да се съблича Софи среща неочаквани неприятности в Америка. Тя обичала да се разхожда гола, а в Щатите това не било разрешено.
"Големи консерви са! - заявява Рийд за янките. - Последния път като бях в Щатите, исках да се разхождам в хотела гола, но ми казаха, че не може."
Но при титла за "Ливърпул" нищо няма да бъде в състояние да спре блондинката да се разхвърля както тя си знае. Звездите на отбора Луис Суарес и Даниел Стъридж тръпнат в очакване на гледката, твърдят източници от съблекалнята на "Анфийлд". Не се знае какво мисли по въпроса мениджърът Брендън Роджърс. Оказва се, че изумителните гърди на Софи Рийд не са нещо необичайно за град Ливърпул.
Изследване в цяла Англия показва, че "Ливърпул" и "Евертън" могат да се похвалят с най-едрогърдите привърженички. Дамите в града на Бийтълс са щ1 по този показател. Основен критерий в проучването е бил какъв размер сутиен се продава най-много в съответния град. На първо място е "Ливърпул", а на второ "Нюкасъл".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама