Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4073684 www.bgdnes.bg

Заха рекламира гащи с джоб за пениса

Нов вид долно бельо е на път да превземе Висшата лига. Местна компания създаде слипове със специално джобче за пенисите на играчите. Gilmore Support Shorts обещава на футболистите по цял свят по-голяма сигурност на най-важната част от тялото им.
За да популяризира нововъведението си, марката избра Вилфред Заха за свое лице. 21-годишната звезда на "Кардиф", който е собственост на "Манчестър Юнайтед", рекламира новите пенис панталони. Той вече засне специална фотосесия с новите гащи.
Според производителите футболното бельо е проектирано след куп научни разработки. То защитава слабините, аддукторите и бедрените мускули на играчите. Освен това спира безцелното вибриране на пениса по време на спринт, тъй като той си има свое отделение. Освен това благодарение на материала, от който са произведени гащите, се подобрява притокът на кръв във вените.
Въпреки еуфорията, която обзе футболистите на Острова, производителят предупреждава, че в началото бельото не трябва да се носи твърде често. Причината е, че то е твърде тясно и постепенно се коригира по формата на тялото.
Гащите са налични в размери S, M, L и XL и струват 110 евро. Размерите са спрямо обиколката на талията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама