Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4077030 www.bgdnes.bg

Бивше гадже на Карлос Тевес призна: Възбужда ме, че е грозен

Грозотата на аржентинския нападател Карлос Тевес всъщност била като магнит за някои жени, призна неговата бивша любовница Клаудия Чардоне. А като се прибави и фактът, че е известен, то ставал истински принц...
Чардоне разкри странния си фетиш, че си пада по грозни мъже и досега е била само с такива. Самият Тевес държи едно от първите две места в класацията за най-непривлекателните футболисти. Като дете вратът и част от лицето му са залети с вряла вода и той получава изгаряния трета степен. Въпреки милионите в банковата си сметка и до ден днешен нападателят на "Ювентус" отказва да се подложи на пластична операция. "Това ми напомня за детството. Израснах в престъпен квартал, не излизах сам, а нощем изобщо, защото се чуваха стрелба, крясъци и полицейски сирени", признава самият Карлос.
От дете Тевес чете книгата на сънародника си Диего Марадона, който му е кумир, но и извън футбола също, защото както Божията ръка Карлос в миналото си е имал доста връзки, макар и грозен. Една от тях е именно Клаудия, която освен манекенка се опитва да бъде и певица и актриса и дори участва в представления на аржентински пътуващ театър.
Красивата блондинка също така призна, че може да издържа по няколко месеца, без да е правила секс: "В момента съм сама. Не мисля за секс. Това го правят само мъжете. Вече два месеца съм без секс и мога да издържа още. В една връзка са важни отношенията. Не мога да си легна с някого просто така, без любов. Не ми пука дали мъжът е красив или не. Досега съм била само с грозни."
Сигурно заради това преди години налиташе и на Лионел Меси.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама