Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4085323 www.bgdnes.bg

Стъридж сгащен на чуждо

По-малко от месец преди началото на световното първенство по футбол в Бразилия в Англия е на път да се разрази поредният скандал, свързан с изневяра. Футболистът на "Ливърпул" Даниел Стъридж бе сгащен от папараци в Маями в компанията на непозната засега красавица, като държанието им е било повече от приятелско.
Официално Стъридж е гадже със супермодела Джордан Дън. 23-годишната англичанка е известна и като "шоколадовия ангел" на "Викторияс Сикрет", през миналата година бе отличена с наградата Модел на годината. Мнозина нескрито завиждат на футболиста, че е успял да спечели сърцето на мацката, а сега злобеят заради забежката му.
След като бе обявен за част от националния отбор, който ще участва на световното в Бразилия, Стъридж бе освободен, за да може да си почине след тежкия сезон. Тъмнокожият футболист явно е избрал да се "покрие" в Маями, където да се порадва на слънчевите лъчи, толкова оскъдни на Острова, както и на топлите води на океана. Но явно, за да не скучае, си е взел и компания.
Засега името на красивата му половинка не е разкрито, но очевидци твърдят, че всеки сантиметър от тялото й си заслужава забежката. Което е видно и от снимките на двойката.
Мениджърът на "трите лъва" Рой Ходжсън с досада трябваше да коментира ситуацията. "Аз не съм бавачка и не искам да казвам на играчите какво да правят и какво - не. Но със сигурност не ги окуражавам да отиват твърде далеч в личния си живот. Дал съм им съвет, като искат да си починат малко, да са със семействата си или с постоянните партньори, да не се отделят от тях за дълго време", заяви Ходжсън.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама