Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4095161 www.bgdnes.bg

Дупката на Вознячки остана празна

Шок! Една от най-известните и богати спортни двойки на планетата се разтури. Бившата тенисистка №1 на планетата Каролин Вознячки бе унизена и захвърлена като мръсна кърпичка от голфъра Рори Макилрой само броени дни преди сватбата.  
Двамата спортисти бяха официално сгодени от декември. Каролин дори се хвалеше с диамантения си пръстен по социалните мрежи. Рори реши, че не му се жени, въпреки че част от сватбените покани вече бяха разпратени. Сватбата трябваше да се състои в Ню Йорк, а сред поканените бе дори бившият президент на САЩ Бил Клинтън. Северноирландецът излезе с публично обяснение за решението си.
"Няма правилен начин за прекратяването на връзка, която е била толкова важна за двама души. Проблемът е изцяло в мен. Изпращането на сватбените покани през уикенда ме накара да осъзная, че все още не съм готов за всички неща, които бракът носи със себе си", уплаши се Макилрой.
"Пожелавам на Каролин цялото щастие, което заслужава. Благодаря й за прекрасните моменти заедно", допълни състезателят по голф.
Рори е един от най-желаните мъже в спорта. Повод за това е и тлъстата му банкова сметка. Неотдавна той подписа рекламен договор с Nike на стойност 20 млн. долара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама