Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4117387 www.bgdnes.bg

Вувузел на промоция за мондиала

Добромир ДОБРЕВ

Световното първенство по футбол в Бразилия ще се отрази пряко и върху оборота на нашенските проститутки, установи проверка на "България Днес". Тъй като мондиалът ще се провежда чак в далечна Южна Америка, то не се предвижда родни жрици на любовта да бъдат командировани до страната на кафето. Затова те ще работят на пълни обороти тук в разгара на футболните сблъсъци. Проститутките обещаха на клиентите си здрави промоции и специални изненади по време на шампионата на планетата.
Клеопатра обслужва мераклии по околовръстния път на София. Засуканата мацка твърди, че още за откриването на мондиала е предвидила шок цени.
"По принцип свирката върви между 15 и 20 лева. Някои колежки предлагат и опция без кондом, която е по-скъпа. Сексът е от 30 до 40 лева в автомобил. Може и по домовете, но тогава тарифата се завишава", обяснява мургавата жрица.
"За световното първенство ще има промоция, наречена "вувузел". Тя ще важи за часовете, в които се провеждат мачовете, от 19 до късно през нощта. Тогава цената на оралната ласка ще бъде драстично занижена. Правим го, защото се очаква огромна част от мъжката аудитория да бъде пред телевизорите по това време и ще останем без работа", обясни специалистката по платена любов. Вувузелата е духов музикален инструмент, символ на африканския футбол. Тази свирка нашумя по време на предишното световно първенство в ЮАР. Заради нетърпимия шум, който създава вувузелата, тя беше забранена по стадионите от ФИФА.
Клеопатра разкрива, че немалка част от клиентите й са любители на футбола.
"Имала съм най-различни случаи. Веднъж правих секс с Бербатов. Разбира се, не истинският, но момчето беше с негова фланелка. Турските тираджии най-често са с екипи на "Галатасарай". На някои от тях целите кабини на камиона са облепени с голи мацки и плакати на отбора. Извършвала съм френска любов в кола, докато по радиото коментират мач на "Левски". Имала съм и крайни клиенти, които са искали да вляза в ролята на футболна фенка. Всички желания изпълнявам, стига да си плащат", казва проститутката.
Тя и нейните колежки са предвидили още доста изненади за периода на световното първенство. Някои от тях ще стопират колите, накичени с футболни артикули. Хит ще са сутиените и прашките с националния флаг на Бразилия или логото на мондиала. Още повече че голяма част от проститутките на околовръстното изглеждат досущ като бразилки. Клеопатра също гледа мачове, когато има възможност.
"Харесвам Кристиано Роналдо, той е идолът ми за мъж. Предполагам, че има доста голям пенис и чука като лъв. Трябва да попитам Ирина Шейк. Бих го пробвала, ако ми падне. От българските футболисти си падам по Ники Михайлов. Даже съм го виждала да минава оттук, но никога не е спирал", добавя Клеопатра. Тя отказа да бъде снимана, тъй като това им е напълно забранено от сутеньорите. Ако сгафят или укриват пари, мацките могат да бъдат глобени със 100% от оборота за седмица или за месец, в зависимост от провинението.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама