Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4161183 www.bgdnes.bg

Порнопринцеса гази Роналдо

На секстормоз е подложен в Бразилия най-добрият португалски футболист Кристиано Роналдо. Звездата е попаднал на мерника на една от най-известните порноактриси в Южна Америка. Нейният артистичен псевдоним е Кармин Кис, а филмчетата, в които участва, могат да засрамят и най-разкрепостените. Брюнетката някак си е успяла да се докопа до телефонния номер на Роналдо и го залива с есемеси ежедневно, съобщават източници от Бразилия.


Нещо повече - съобщенията били повече от нецензурни. Палавата бразилка предлагала на Роналдо да му изпълни най-съкровените сексуални желания, за които сегашната му приятелка Ирина вероятно дори и не е чувала. Според информаторите Кармин дори искала да влезе в ролята на футболна вратарка и Роналдо да й бие дузпи в леглото.
Мръсницата е родена през 1987 година в бразилския град Витория. Тя иска на всяка цена да се запознае със своя идол, докато трае световното първенство по футбол. Все още не е ясно дали 2 години по-големият Роналдо ще откликне на секспоканите на порнокралицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама