Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4162083 www.bgdnes.bg

Благо заживя с рускиня

Шок!
Скандалният футболист Благой Георгиев за пореден път сложи рога на жена си Христина. Поредната му бройка този път е руската сексбомба Оля Абрамович, която е една от най-нашумелите моделки в страната. Няма и седмица след като заряза досегашната си любовница Биляна, Благо си намери ново креватно изкушение. Нещо повече - Джизъса май сериозно е захапал кукичката и има по-сериозни планове със силиконовата сексфурия.
"България Днес" научи, че Благо и Оля вече дори живеят в един дом. Футболистът търси да си купи къща в руската столица Москва, където да приеме Абрамович. Всичко това говори, че Благо и майката на децата му Христина окончателно са разтурили интимните си взаимоотношения. Източниците ни потвърждават, че бившата гимнастичка си е останала в София заедно с рожбите Йоана и Давид, които роди на Благо. Тя не смята повече да се връща в Русия при Георгиев, въпреки че живееше там през последната година и нещо.


Без да иска, в ролята на сватовник за Благой влезе вестник "България Днес". Преди няколко месеца красавицата даде интервю за нас, в което изрази желанието си да я запознаем с българския плейбой. Искрите между двамата действително пламнали и от седмица насам влюбените гълъбчета са неизменно заедно.
В същото време играчът очаква всеки момент трансфер в "Динамо" (Москва). Благой успял да зариби изящната Оля в собствения си ресторант Wicked place в центъра на Москва. Оказва се, че уж случайната среща всъщност е много добре планирана. Рускинята, която отдавна се точи на Благо, умишлено подбрала деня, в който той се завръщал, и организирала еротична фотосесия в заведението му.
Бизнесменът футболист не устоял на изкушението и веднага се хвърлил в обятията на мацката. От няколко дни насам Благо и Оля са неотлъчно заедно. Самата моделка се хвали, че българинът я води на кино, скъпи вечери и спа-процедури. Портмонето на Благой олеква ежедневно с по 5 хиляди долара за поддръжка на новата му играчка. Мацката няма роднинска връзка с руския милиардер и собственик на "Челси" Роман Абрамович, но определено харесва шума на парите.
Това е втората светска двойка между българин и рускиня, след като миналата година излезе наяве връзката на тенисиста Григор Димитров с колежката му Мария Шарапова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама