Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4164747 www.bgdnes.bg

Сексдопинг за Аржентина

Сексбомбата Лусиана Салазар "допингира" Лео Меси и компания преди срещата им с Швейцария на 1/8-финалите на световното първенство. Двубоят е утре, а палавата дама засне специална фотосесия, с която надъха "гаучосите".
Тя се премени във фланелка на националния отбор. Снимките, на които е облечена, обаче са само няколко. На повечето русата фурия е само по горнище на бански, като прикрива най-милото си с футболна топка.
Лусиана е сред най-търсените еротични модели в Аржентина. Предпочита фотосесиите по бельо или направо, както майка я е родила. Футболът далеч не е й е непозната материя. Преди време Салазар имаше връзка с Марсело Салас. Освен това е талисман на Аржентина на Мондиал 2006 в Германия. Тогава слухове я свързваха със самия Лео Меси, но и двамата отрекоха да са имали вземане-даване.
През леглото на Лусиана са минали и куп тенисисти - Марсело Риос, Николас Масу и Фернандо Гонсалес и аржентинеца Гастон Гаудио.
"С 90% от бившите ми любовници продължаваме да поддържаме отлични отношения. Това е така, защото от време на време правим секс", признава тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама