Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4172181 www.bgdnes.bg

Ирина Шейк на пилона

Докато Кристиано Роналдо игра тежки мачове на световното първенство по футбол с екипа на Португалия, гаджето му Ирина Шейк също не мързелува.
Апетитната рускиня засне поредна спираща дъха фотосесия за мъжко списание. Фотосите са правени на морския бряг, в кристална вода и невероятно синьо небе. Влажните погледи не могат да се наситят на формите й и дългите крака, но между снимките все пак има текст. В него тя признава, че е получила оферта да се снима във филм, а ролята е на стриптийзьорка. Колко голяма роля ще е нейната или само ще бъде разголен фон на някоя сцена не става ясно, но всеки би искал да гледа лентата. Самата Ирина твърди, че все още обмисля дали да се съгласи.
"Това ще е нов поглед към историята за Херкулес, а той е син на гръцкия бог Зевс. Ирина също е гръцко име. Така че не знам, може би това е съдба", казва рускинята.
Красавицата разказва и за връзката между нея и звездата на "Реал" (Мадрид). Макар да имали малко време един за друг, двамата са щастливи и с нетърпение очакват края на мондиала, за да идат на почивка.
"Много хора ни завиждат, но ние сме свикнали. Не може всички да те харесват, има и хора, които те мразят. Но ние не обръщаме внимание на хорската злоба и завист", признава още хубавицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама