Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4178283 www.bgdnes.bg

Макилрой заби манекенка

Голфърът Рори Макилрой набързо забрави бившата си годеница - тенисистката Каролине Вожняцки. Той вече се гушка с ирландската еротична моделка Надя Форд.
Двамата бяха забелязани заедно на романтична вечеря в Дъблин през уикенда. След това влюбените гълъбчета се забавлявали в модерен хаус бар в центъра на града. Там към тях се присъединили и приятели на Рори, а сметката на веселата компания излязла 7000 евро.
Рори и Надя си тръгнали заедно малко преди 3,00 ч. сутринта. Те се качили на чакащия ги "Мерцедес" на голфъра и шофьорът ги откарал в неизвестна посока.
Макилрой трябваше да се ожени за Каролине по-късно тази година, но я заряза с обяснението, че не е готов за брак. Той направи това с есемес.
Надя от своя страна беше избрана за талисман на националния отбор на Ирландия преди няколко години. Форд попадна и в Топ 100 на класацията на FHM за най-сексапилните жени в света. 25-годишната еротична моделка е най-желаната жена на Зеления остров. Според социологически проучвания повечето мъже в републиката предпочитат да си легнат с нея, отколкото с другия си мокър сън - етническата гъркиня Джорджия Салпа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама