Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4180696 www.bgdnes.bg

Жена сваля Стейси Киблър

Бременната звезда на кеча и модния подиум Стейси Киблър се оказа, че си има нова приятелка, която, изглежда, е доста привързана към нея, гръмнаха клюкарските издания отвъд Океана.
Стейси и съпругът й Джаред Побре чакат да им се роди момиченце след един месец. Но Стейси продължава да поддържа форма, макар вече не с тежките тренировки за свободна борба, а с пилатес и съвсем леки упражнения. Това я бил посъветвал и лекарят й, за да може раждането да мине по-гладко. Но красавицата попаднала на инструкторка по пилатес, която все по-малко крие възхищението си от нея. Нона Глейзър, както се казва инструкторката, омайвала Стейси с нежни думи и комплименти. На това станал свидетел самият Джаред и го споделил ужасен с приятели, които не закъснели да го разтръбят на жълтата преса.
Глейзър категорично отрекла да има нечисти намерения към представителката на своя пол, цитирана от "Мейл". "Моята задача е да подбера правилните упражнения за Стейси, за да поддържа форма и натоварванията да са леки, кожата на тялото и бедрата да е еластична за предстоящото раждане. Но освен за физическата й форма давам й кураж, защото за нея е първо раждане и тя се притеснява", обяснява инструкторката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама