Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4206853 www.bgdnes.bg

Двойничка на Андреа въздиша по Бербо

Цяла Колумбия говори за Димитър Бербатов! Изумителният гол, който българинът вкара за "Монако" пред 50 хиляди души на стадион "Метрополитано" в Баранкуила, подлуди феновете. Вече трети ден всички коментират страничната ножица на Митко в мача срещу местния "Атлетико Хуниор". Димитър поне временно измести от първите страници местните любимци в Колумбия Радамел Фалкао и Хамес Родригес.
По нашия точи лиги и една от най-сексапилните моделки в страната - Даниела Тамайо. Двойничката на българската чалга изпълнителка Андреа е отявлена фенка на футбола и е наблюдавала изпълнението на Бербатов в родината си. Според колумбийски източници Митко е нейният нов любимец на терена и тя ще направи всячески опити да се запознае с него.


Даниела доскоро сънуваше единствено Фалкао в мокрите си сънища и не криеше, че е влюбена в него. "Фалкао е същински Бог и не пропускам мач, в който той играе", заявява знойната красавица преди време. Тя е собственик на ресторант в родния си град Меделин. Блондинката ще има възможност да се докосне до Бербатов още тази вечер по време на визитата на "Монако" в Маями. Тимът на българина се изправя срещу шампиона на Колумбия за последните три години "Атлетико Насионал". По българско време двубоят е от 2 часа през нощта на сряда срещу четвъртък и ще се играе на "Марлинс парк". Нищо чудно хубавата Тамайо да цъфне на трибуните, тъй като често посещава града.
"Имам планове да се преместя в САЩ, може би в Маями. Харесват ми енергията на този град, плажовете, климатът. Освен това е само на три часа от Меделин, където живея в момента", разкрива манекенката.
Освен Даниела страничната ножица на Бербатов видяха и куп футболни легенди, сред които Карлос Валдерама. На стадиона като зрители бяха и две от звездите на настоящия национален тим на Колумбия - Теофило Гутиерес и Карлос Бака. Местните медии единодушно обявиха Берба за най-добрия играч на терена. Любимецът на колумбийската публика Радамел Фалкао все още не е напълно възстановен от контузия в коляното и изгледа срещата от резервната скамейка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама