Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4280547 www.bgdnes.bg

Политическата Кама Сутра

Преди ден формациите, които ще се борят за народната любов, изтеглиха номерата на бюлетините си.

И всеки започна да обяснява колко бил ощастливен от падналия му се номер. И да повтаря колко задоволен ще бъде след вота народът, ако избере именно него. Не е случайна приказката: "Не ми трябва секс, правителството ме чука всеки ден"!

Реклама

Нека да видим какво точно ще "почука" на вратата ни на 5 октомври, та да знаем и как точно ще изглеждаме след 4 години - доволно изчукани или тотално очукани. "България Днес" сравни номера на бюлетините на основните играчи в парламентарния вот с този на позите от сексбиблията Кама Сутра. От резултатите за пореден път се вижда, че в секса скрито-покрито няма: кой какъв и колко го бива е винаги наяве!

На почти обявилия се за нов Месия Николай Бареков се падна бюлетина с номер 13. Според суеверните хора това е фатално за партията му "България без цензура". Кама Сутра също не дава голям оптимизъм за Бареков. Под номер 13 в сексбиблията стои позата "Разцепен бамбук"! В политиката тя е доста опасна - така да се каже, единият партньор си носи на гръб другия, докато окончателно му се качат на главата...

На ГЕРБ и Бойко Борисов се падна номер 9. Според зам.-шефа на партията Цветан Цветанов това бил номерът на "централния нападател". Според Кама Сутра това е поза "Маймуната"! Не е като да няма маймунджилъци в политиката ни, а и нас да правят на маймуни! Ако се вярва на социолозите, че Борисов и партията му имат солидна преднина за вота, то тогава ГЕРБ определено ще бъде централно нападащата маймуна. Но много да внимават, предупреждава Кама Сутра - позата изисква почти акробатични умения. Това е една от най-трудните пози, трябват здрави мускули за нея. Но пък който я умеел, ставал неустоим. Може и с политик да се получи.

Изпадащата "Атака" получи бюлетина номер 11. В Кама Сутра това е позата "Върховно желание" (или "Възходът на желанието"). Ами така си е, дотам го докара Волен Сидеров - само до мераци, празни мераци и нищо твърдо, с което да натисне накрая...

Почти изчезналата от политическата карта на България НДСВ изтегли бюлетина номер 12, или позата "Балансиране". Беше време, когато водена от Величество му Симеон Сакскобургготски, НДСВ наистина балансираше в синьо-червената мъгла. Балансът бързо се пропука и НДСВ изчезна в мъглата, където вече трудно намира партньори за нова "везна".

Реклама

Бившият президент и лидер на БСП Георги Първанов ще се включи в парламентарния вот с номер 14. Преведено на камасутренски език, ще рече поза "Накъдреният Ангел" или "Извиващият се Ангел". Доста се въртя, сука и къдри Първанов, докато не реши да мъти водата в ляво със собствената формация АБВ, а не като бедро вътре в БСП. Според Кама Сутра тази поза е много лесна и удобна, става и за бременни жени и носи удоволствие и за двамата партньори. Дали пък бившият президент няма да накъдри изненада за бившите съпартийци на вота?

Жребият ощастливи ДПС с бюлетина номер 18. За Кама Сутра това е позата "Двуетажен". Във време, в което бивши политически партньори обвиняват движението в двуличие, тази поза като че ли казва много за майсторлъка на Местан и сие да чукат по вратите на повечко етажи едновременно. Има само една подробност - боли повече, ако паднеш от висок етаж.

На сдалата властта само след година управление БСП бюлетината отреди номер 22. Според опонентите й това означава две двойки - една на евровота, където столетницата вече се издъни яко, и друга през октомври, на парламентарните избори. Според Кама Сутра номер 22 е поза "Делфин". След "Маймуната" на ГЕРБ, това е другата супер трудна поза, изискваща акробатични умения и йога ентусиазъм. Кама Сутра предупреждава, че тази поза не трябва да се практикува дълго - водела до нахлуване на кръв в мозъка и припадъци. Ако се окаже вярно, нищо добро не чака БСП...

В крайна сметка изводът е един: без значение кой ще спечели властта, за народа леко няма - ще ни оправят и в най-трудните пози!


Катинар с помощ отзад за десните

Покрай разкритията за връзката на лидера на СДС Божидар Лукарски с шефка от "България на гражданите" Реформаторският блок влиза в новините напоследък именно с ала Кама Сутра привкус. Жребият определи на Реформаторите бюлетина № 7. В Кама Сутра това е позата "Катинар". Тепърва ще се разбере дали това означава отключена към парламента врата за десницата, или пък здраво залостена. За позата е необходима и някаква мебел за основа отзад - я бюро, я пералня. Ясно е, че без чужда помощ Реформаторите трудно ще свършат сами.

 

Реклама
Реклама
Реклама