Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4296280 www.bgdnes.bg

Манекенка разорява О'Хара

Английската сексбомба Даниел Лойд е подала молба за развод със съпруга си Джейми О'Хара. Бракът на бившия футболен национал и модела на бельо се разпадна, след като две жени излязоха с твърдения, че са правили секс с футболиста.

Красавицата и Джейми имат трима синове - Арчи, Хари и Джордж. Допълнително масло в огъня налели и папарашки снимки, на които футболистът е заедно с бившата си приятелка Мария Фаулър. Запознати твърдят, че това било достатъчно Даниел да се убеди, че трябва да сложи край на брака си.


"Тя искаше да види дали не може да спаси брака си в името на децата - сподели неин приятел. - Но снимките на Джейми с Мария бяха поредният ритник в зъбите. Тя осъзна, че няма връщане назад, и с натежало сърце взе решението да се разведе."
Даниел вече се е обърнала към адвокати, които да уредят документално раздялата им. Тя е твърдо решена да одруса здраво 27-годишния си съпруг. Футболистът направи милиони от кариерата си в английския елит. Преди седмица той скъса с "Уулвърхемптън" по взаимно съгласие, въпреки че до края на договора му оставаха още две години. Там той прибираше по 35 000 паунда на седмица, или около 1 820 000 на година.
Имението на семейство О'Хара е пуснато за продажба, като цената му

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама