Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4308499 www.bgdnes.bg

Деница VS г-жа Джерард Години

"Лудогорец" днес излиза на митичния "Анфийлд" срещу "Ливърпул" в първия си мач от групите на Шампионската лига. Наред с футболното съревнование между двата отбора има и друго състезание - между футболните половинки. В Англия те са изключително популярни и разделят поравно славата с мъжете си. Със сигурност голяма част от тях ще са на стадиона утре, а българките ще стискат палци за "Лудогорец" пред телевизорите. "България Днес" ви предлага сравнение между най-секси майките в двата отбора - половинката на Михаил Александров - Деница Стоянова, и Алекс Къран, съпругата на капитана на англичаните Стивън Джерард.

 Години

Тук нашата Деница е със сериозно предимство. Приятелката на Мишо Александров е само на 23, докато Алекс вече навърши 31. Разликата във възрастта е обяснима и предвид факта, че Стиви Джи е с девет години по-голям от крилото на "Лудогорец". Деница и Александров имат едно момиченце, докато семейство Джерард гледа цели три деца.

Реклама

Интелект

Основната работа на Алекс Джерард е да гледа децата си. Тя е типична футболна съпруга, която е перфектно осигурена и няма особено много странични ангажименти. Любимите занимания на жената на капитана на "Ливърпул" е да ходи на шопинг, да се разхожда с приятелки и да блъска във фитнес залата. Деница от своя страна работи като модел още от тийнейджърка. През 2011 г. стана подгласничка в конкурса „Мис България“, а след това украси корицата на "Максим". Гаджето на Мишо често участва и в благотворителни инициативи, върл защитник на животните е.

Тяло

Двете красавици се гордеят с перфектни тела. Г-жа Джерард редовно радва папараците по плажовете в цял свят с изваяните си форми. Въпреки 31-те си години и трите си деца Алекс не се запуска и държи изключително много на тялото си. От своя страна Деница бързо възвърна формите си след раждането. Дори и по време на бременността си тя не позволи да качи повече от необходимите килограми.

Дупе

Тук битката е особено жестока. Алекс има по-пухкаво и по-сочно дупе от Деница, което за мнозина е предимство. Българката обаче също има с какво да се гордее. Деница не крие, че поддържа формата си със секс, което определено й се отразява добре. Дупето на нашата зарадва читателите на мъжките списания и определено постигна фурор.

Гърди

Тук Алекс Джерард има сериозно предимство, но не и без помощта на пластичната хирургия. Жената на капитана на "Ливърпул" разхожда големи, стегнати и пропорционално разположени гърди. Деница не може да се похвали с пищен бюст, дори напротив. Българката има малки гърди, но все пак към този момент не е правила корекции по тях.

Усмивка

Усмивката на Деница е едно от най-силните й оръжия. Гаджето на Мишо е изключително чаровно и печели симпатии с невинното си и детско излъчване. Алекс Джерард, подобно на Виктория Бекъм, много рядко се усмихва. Дори и когато го прави, не изглежда особено естествено.

Състояние

Тук разликата е огромна. Стивън Джерард има договор с "Ливърпул" до 2016 г. и всяка седмица получава по 190 000 евро, които отиват за семейството. Мишо Александров и Деница се задоволяват с около десет пъти по-малко, и то за цял месец.

Крайна оценка

Въпреки че Алекс Джерард е известна в цял свят, Деница Стоянова със сигурност не й отстъпва по красота. Българската хубавица е една от най-хубавите родни футболни съпруги и впечатлява с естественото си излъчване. А при успешно представяне на "Лудогорец" и Михаил Александров нищо чудно красотата й да стане известна и извън България.

Реклама
Реклама
Реклама