Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4323577 www.bgdnes.bg

Вижте Кличковица гола

Годеницата на Владимир Кличко - Хейдън Панетиер, лъсна гола в интернет.
Хакери пуснаха в мрежата нова порция еротични снимки на знаменитости. Скандалните фотоси са откраднати от мобилните телефони на звездите.


Този път от киберпрестъпниците пострадаха известният американски фотомодел и светска лъвица Ким Кардашиян, актрисите Ема Стоун, Ванеса Хъджънс, Мери-Кейт Олсен, годеницата на Владимир Кличко - Хейдън Панетиер, вратарят на женския национален отбор по футбол на САЩ Хоуп Соло и канадската певица Аврил Лавин.
Снимки са качени първо в няколко популярни интернет портала. Администраторите на сайтовете бързо ги отстраниха, но пикантните кадри успяха да влязат в социалните мрежи. Представители на знаменитостите отказаха да коментират случая. Това е вторият случай, в който голи снимки на звезди стават достъпни в интернет.
В началото на септември хакери публикуваха над сто снимки на известни личности. Сред тях блестяха холивудската актриса Дженифър Лорънс, моделът Кейт Ъптън и певицата Риана. С разследване на този случай се занимава ФБР. Не е изключено сегашното изтичане на снимки да е дело на същите хакери.
Снимки на Панетиер се появиха и в първата серия разкрити лични фотоси, но не предизвикаха голям интерес. На тях Хейдън не беше гола. Сега хакерите са пуснали четири кадъра, на които годеницата на Кличко е напълно съблечена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама