Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4325035 www.bgdnes.bg

Аби Кланси в секси дрипи

Една от най-сексапилните футболни половинки Абигейл Кланси сцепи мрака с най-новия си провокативен тоалет. Тя беше сред ВИП звездите на леденото шоу във Верона (Италия). Това е първа светска изява за дългокраката блондинка от доста време насам. Съпругата на бившия английски национал Питър Крауч доказа, че е способна да удари в земята всяка манекенка.
28-годишната майка се показа на червения килим с нарязана дрешка. Дори и италианските модни специалисти се затрудниха да определят вида на облеклото. Под него се показваше черното бельо на красавицата.
Папараците обърнаха внимание и на новата прическа на Кланси. Нейните меки къдрици се спускаха на вълни. На ръката Аби имаше черна гривна, няколко пръстена и елегантна дамска чанта.
Страхотният вид на Кланси се отразява положително на нейния съпруг. Питър Крауч вкара два гола от началото на сезона за своя тим "Стоук Сити". Двамата имаха проблеми в семейството, но ги изгладиха през лятото с любимата им почивка на яхта. По време на воаяжа Абигейл се разхождаше по цици и слагаше горнище само в най-горещите часове от деня

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама