Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4363464 www.bgdnes.bg

Иванович спира безразборния секс

Една от най-красивите тенисистки на планетата Ана Иванович е решила да приключи с краткотрайните връзки. Сръбкинята е без сериозно гадже от няколко месеца, а медиите непрекъснато й приписват нови завоевания. Последното беше световният шампион по футбол Бастиан Швайнщайгер.
"Край, приключих с тези авантюри - зарекла се пред приятелки 26-годишната брюнетка. - Омръзна ми да бъда използвана. Всичко това се отразява и на играта ми."
В момента бившата щ1 в света се намира на осма позиция в световната ранглиста. Този сезон тя не успя да покаже своята класа в турнирите от Големия шлем и достигна само до четвъртфинал на "Аустрелиън оупън".
През леглото на апетитната Ана са минали нейният колега Фернандо Вердаско, голфърът Адам Скот, баскетболистът Иван Паунич и близкият приятел на Новак Джокович - Марк Стилиано.
Преди няколко месеца Иванович се заигра виртуално с Григор Димитров. Тя написа в Туитър, че българинът е най-атрактивният тенисист в тура, което предизвика скръцване със зъби от страна на Мария Шарапова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама