Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4368528 www.bgdnes.bg

Венета Райкова: Вулева е жалка!

Ина Илиева

"Не познавам майката на Албена Вулева, но ми е жал за тази жена. Тя не осъзнава, че има нужда от помощ" - това заяви водещата Венета Райкова пред "България Днес".
По време на живото предаване на риалити шоуто "ВИП брадър" в понеделник майката на Вулева – Людмила, категорично заяви, че Райкова никога не е била шеф на дъщеря й в "Евроком", а заработвала като обикновена чистачка.

Веднага след това Венета извади трудовата си книжка, с която опроверга думите й и доказа, че от 2001 г. е била на длъжността "търговски директор". Снимка на трудовата книжка е качена и в профила на Райкова в социалната мрежа, където всеки може да се увери в истинността на думите й.

Реклама

"Не съм длъжна да доказвам каквото и да било, но го направих, защото е недопустимо тази жена да седне на дивана в студиото на "Нова" и да хвърли клевети без абсолютно никакви доводи. Както всички видяха, тя нямаше повече какво да каже. Безсилна е пред истината" - заяви Райкова.

"Дори някога да съм работила като чистачка, не бих скрила или не бих се срамувала да го призная. Всички знаем, че срамна работа няма, но не мога да позволя да се говорят лъжи в телевизионен ефир. Хубавото е, че пазя стари документи и съм готова за подобни ситуации" - допълва още Венета.

В предаването пред Ники Кънчев Венета сподели, че всъщност тя е била първият шеф на Албена Вулева в телевизия "Евроком", като я е изпратила да отразява работата в Народното събрание. Оттам обаче често пристигали оплаквания от фриволното облекло на младата парламентарна репортерка, която според Венета предпочитала да носи розов сутиен с блуза от мрежа върху него.
Водещата е категорична, че не се чувства обидена и не би завела дело за клевета срещу Людмила.

Съвсем изненадващо „Биг брадър“ направи предложение на майката на Вулева да влезе в къщата като част от останалите съквартиранти. Въпреки че майката на Албена не даде веднага съгласието си, продуцентите вече се готвят за нов участник в шоуто. Според Венета Райкова също е напълно възможно родителката на Вулева да приеме предложението, подтикната от алчността и ламтежа за пари.
"Тези жени са готови на всичко за пари" - отсече тя.

Това не е първият скандал между двете телевизионерки, който историята познава. През годините в медийните среди са се появявали множество публикации за раздорите между Венета и Албена. Според клюките една от причините двете да се скарат жестоко е, че Вулева е отмъкнала мъж, към когото Райкова е имала известни симпатии. Запознати обаче твърдят, че това са поредните пикантни измислици и Албена никога не е била конкурентка на Венета за сърцето на тайнствения господин.

Очаква се в "Голямата уста" в петък бившата водеща на "Горещо" да припомни на зрителите позабравени истории от не толкова цветущото минало на Вулева. Скандалната блондинка многократно е доказвала, че моралните задръжки за нея не съществуват. През 2006 г. тя бе хваната в столичен хипермаркет да краде скъпа козметика за лице, тъпчейки кутии с кремове в сутиена си. Охраната от магазина тогава заяви, че това не е първият път, в който хващат Албена да излиза със задигната стока. Райкова вече издирва записа от охранителните камери, за да опресни паметта на жадните за сензации зрители.

Снимат се голи

Освен с червивия си език Албена Вулева е известна и с афинитета си да се снима гола. Една от разсъблечените й фотосесии я представя в потресаващата светлина, в която никоя телевизионерка не би искала бъде видяна. Албена неведнъж е признавала, че се гордее с тялото си и най-вече с малкия си бюст. Преди година Албена скандализира цяла София като се появи чисто гола на жълтите павета пред Народното събрание. Именно там, по нейно желание тя засне фотосесията си за мъжко списание.
Венета Райкова също е част от родните звезди, които видяхме голи на корицата на 

Реклама
Реклама
Реклама