Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4372682 www.bgdnes.bg

Ку*вата на Рибери куца

Бившата проститутка Захия Дехар, която в последно време се изявява като моден дизайнер, стана за смях по време на светско събитие. Мароканката попадна в конфузна ситуация заради избора си на тоалет.
Тя бе облякла прилепнала бяла рокля, която беше толкова тясна, че едва й позволяваше да се движи. Дехар трябваше да положи големи усилия, докато позира за фотографите по стълбите към рецепцията.
Бившата компаньонка изпитваше сериозно неудобство въпреки опитите да се държи достойно и да запази равновесие, а походката й наподобява патешка разходка.
Захия Дехар стана известна, след като преспа с френските национали Франк Рибери и Карим Бензема. Скандалът избухна, когато се оказа, че девойката е била само на 16 години. Двамата бяха подведени под съдебна отговорност, а делото срещу тях се точи с години. Футболистите нееднократно обясниха, че са били излъгани за възрастта на проститутката.
Самата Захия се възползва от шанса си. Тя даде куп интервюта и позира за безброй корици на мъжки списания. След това реши да прави собствена марка бельо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама