Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4416226 www.bgdnes.bg

Моци на подиума с Кейт Мос

Животът на Козмин Моци претърпя пълна промяна след онази луда вечер, когато сложи вратарски ръкавици и класира "Лудогорец" в групите на Шампионската лига.
В мача срещу "Стяуа" защитникът на "Лудогорец" замени на вратата изгонения Владо Стоянов, спаси две дузпи и сбъдна мечтата на "орлите". Сега пред Моци се открива ново предизвикателство. Този път то не е пряко свързано с футбола. Той може да се превърне в лице на световноизвестния дизайнер "Келвин Клайн"! Мениджърите на прочутата марка следят внимателно какво се случва по футболните терени, защото не е тайна, че спортистите са идеални модели. На мача "Базел" - "Лудогорец" Козмин Моци бе заменен заради контузия, но докато бе на земята, в обектива на фотографите попадна интересен детайл. Сърцатият бранител бе с боксерки "Келвин Клайн". Това не е убягнало на скаутите, работещи за голямата модна компания, научи "България Днес".
Те вече подготвят предложение за футболиста. Популярността на Моци надскочи рамките на България. "Лудогорец" е в една група с европейския шампион "Реал" (Мадрид) и английския гранд "Ливърпул". За Козмин писаха най-влиятелните и тиражни вестници в Европа. Освен това в Румъния, която е държава с население от 20 млн. души, всички знаят кой е душманинът на "Стяуа".
Така Моци може да стане колега със супермодела Кейт Мос и звездата на "Челси" Оскар. Нищо чудно дори да се засекат на модния подиум.
Много от известните футболисти са модели на бельо. Сред пионерите бяха Дейвид Бекъм и Фреди Люнберг. Последваха ги Роналдо, Неймар, Хамес. И може би Моци.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама