Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4418456 www.bgdnes.bg

Вещица блести в порно

Порно на най-известната сръбска танцьорка на пилон подлуди мъжете в Белград.
Изкушението Анджела Вещица е главно действащо лице на саловете по р. Сава и дискотеките в сръбската столица. Изпълнението на 23-годишната брюнетка обикновено е гвоздеят на програмата, когато цялото заведение е на крака и с овации подкрепя любимката си.

"Собствениците на плаващите ресторанти и нощни барове плащат луди пари на разкрепостената танцьорка да показва уменията си, които наистина са на завидно ниво", коментират запознати. Фаталната мацка е професионална танцьорка с участия в именити дискотеки в Париж, Копенхаген, Цюрих и Милано.

Реклама

Родената в Македония плеймейтка влиза в розовата индустрия преди 4 г. със скромна роля в продукция на порнокраля Пиер Удман. Там Анджела се подвизава с псевдонима Нанси Фанси. Отличното представление й осигурява още десетки участия във филмите за възрастни, където все още няма силикон в устните и гърдите. Това, което издава Анджела, е характерната татуировка на дупето.

"Кадри от порноподвизите на Анджела се предлагат безплатно във всички по-известни сайтове за видеосъдържание за възрастни. На тях лесно може да се установи, че Нанси Фанси всъщност е Анджела Вещица", пише белградският таблоид "Блиц".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама