Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4426892 www.bgdnes.bg

Ето ги новите Златки!

И тази година отърване от плеймейтки няма! За ужас на моралистите и за радост на жадните за разкрепостени жени чичковци с дебели портфейли гола миска пак ще взриви ВИП средите.

Нова вълна руси, черни и червенокоси Златки са на път да залеят родния хайлайф, видя "България Днес".
Преди две вечери бяха избрани пет момичета, които през януари ще се борят за титлата "Мис Плеймейт 2015". Кастингът се проведе в елитно столично заведение, а важна част от журито бяха актьорът Калин Сърменов, бившата плеймейтката Биляна Евгениева и Мис България 2006 Славена Вътова.

Реклама

Жадни за слава и медиен интерес, 7 девойки между 19 и 25 години дефилираха само по оскъдно бельо и високи токчета, опитвайки се да покажат най-доброто от себе си. По всичко личи, че тази година интересът към конкурса значително е намалял, имайки предвид броя на претендентките.

Въпреки слабата конкуренция амбициозните девойки с всички сили се стараеха да впечатлят журито, кълчейки се еротично и развявайки телеса по сцената. Изкуствените гърди този път бяха кът, но за сметка на това абсолютно натуралният целулит събра погледите на журито.

Колкото и да се опитваха да блеснат с прелестите си, разкрепостените госпожици не успяха да скрият умствения си дефицит, карайки посетителите на клуба да се зачудят дали не са попаднали на евтино комедийно шоу.

Най-отегчен от събитието изглеждаше актьорът Калин Сърменов, по-известен като Милото, който, за да забрави къде е, пушеше нервно цигара след цигара и жадно се наливаше със скъп алкохол. Единственото, което го спря да стане и да си замине, беше плеймейтката Биляна Евгениева, залепена за него през цялата вечер, с ръка върху бедрото му. Бивша годеница на Христо Сираков - Стоте манекенки и екслюбовница на Благо Джизъса, надарената перничанка се почувства длъжна да забавлява актьора и интимно си шушукаха нещо, видимо доволни, че са се намерили.


Загърбената от всички Славена Вътова пък нервно гледаше часовника, броейки минутите до края на шоуто, нетърпелива да се прибере у дома, за да изтрие нелепото червило, с което плашещо напомняше на застаряваща лелка.

СНИМКИ: Борислав ТРОШЕВ

Реклама
Реклама
Реклама