Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4435578 www.bgdnes.bg

"Племейт" нагласен!

Носителката на титлата "Мис Плеймейт 2015" е вече ясна, научи "България Днес".

Въпреки че конкурсът е през януари, предварително се знае коя от претендентките ще остави името си в списъка на едни от най-сексапилните жени в България.
Кандидатката, която организаторите на конкурса пробутват за първото място, е русокосата Ралица Петрова, спрягана за двойничка на миналогодишната победителка Ели Кучкова.

Реклама

Младата девойка преди време блесна на корица на еротично списание чисто гола. Пипната с малко фотошоп, Ралица изглежда като перфектен избор за носителка на титлата, а разкрепостеното й държание и липсата на всякакъв морал пасват идеално за подобно отличие. Още на кастинга журито бе категорично, че тя ще е една от сигурните претендентки за плеймейтка на 2015 г.

С всяка година качеството на конкурса пада все повече и повече, като дори кандидатките намаляват. Според всеобщото мнение това ще е последната година, в която родината ни ще си има подобна миска.

Въпреки негативния отзвук, който предизвика тазгодишният кастинг, избраните пет момичета са готови да покажат най-доброто от себе си, за да се докопат до първото място. Някои от тях без срам споделят голи фотоси в интернет пространството и признават, че еротичният конкурс им е мечта от дълго време насам.
Потресените интернет потребители пък са категорични, че подобни девойки са срам за родината.

"На този конкурс се явяват пропаднали момичета, жадни за малко слава. Жалко за бъдещето на страната ни" - са само част от негативните коментари в мрежата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама