Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4437837 www.bgdnes.bg

Майкъл Фелпс гадже с хермафродит

Приятелката на олимпийския шампион по плуване Майкъл Фелпс - Тайлър Лин Чандлър, направи шокиращо признание. Тя сподели, че всъщност е родена като момче с името Дейвид Рой Фич.

Като тийнейджър прибягва до услугите на лекар, за да блокира производството на тестостерон от тялото. В началото на двайсетте си години претърпява операция и се отървава от мъжките гениталии.

Реклама

По-късно се оказа, че Тейлър е родена като момче само по име. Всъщност тя е била хермафродит. Имала е мъжки полов орган, но не и тестиси. Освен това е била с матка и яйчници.

Чандлър разкри и как е започнала връзката й с Фелпс.

"Времето, прекарано с него, беше като тийнейджърска любовна връзка - сподели тя. - Никога не съм се чувствала толкова комфортно и приета по всякакъв начин, както го направих с него."

Двамата се запознали по време мач на "Балтимор Рейвънс". Правили любов за първи път още на полувремето.

"Интимността с него беше невероятна - добавя Тайлър. - Това беше първият път в живота ми, когато някой ме е карал да се чувствам като истинска жена."

Тя също така каза, че никога не е лъгала плувеца за миналото си. Просто така и не е настъпил моментът да му сподели историята си. Сега тя се притеснява, че той може да я напусне, след като е узнал истината.

Реклама
Реклама
Реклама