Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4442533 www.bgdnes.bg

Бивша на Благо се дупи в басейн

Хормоните здраво тресат провокативната руска манекенка Оля Абрамович. Познайте кого сънува тя в мокрите си сънища. Благой Георгиев, естествено. Откакто имаха кратка авантюра, хубавицата не може да мисли за друг мъж. Нито може да забрави българския жребец, който така умело яздеше преди няколко месеца. Нашият плейбой очаквано само си поигра с рускинчето, а след това й би дузпата, така както Ивелин Попов ритна топката с Малта.


Благо сега го играе влюбен в ученичката Куини-Алис Николова. 18-годишната моделка успя да се задържи повече от месец с футболиста, което си е истинско постижение. Георгиев дори се прибира при всяка възможност у нас, за да се вижда с нея, като в същото време тотално пренебрегва бившата си жена Христина.


Оля Абрамович обаче се опитва да мъти водата, оплакал се самият Благо пред приятели. Тя продължава да го изкушава с мръснишки предложения. Докато е в Русия, татуираният играч не можел да се отърве от нагона на Оля. Тя го провокирала, като му изпращала свои чистак голи снимки. В социалната мрежа Инстаграм, където Благо се вихри, Абрамович също не се свени да показва най-милото си. Тези дни тя облещи дупенце в басейн. Със сигурност това е своеобразен повик към Благо да се върне при нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама