Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4445701 www.bgdnes.bg

Певица провеси дупе

Албанската кралица на попа Блеона Джерети се изтъпани гола на червения килим по случай Американските музикални награди.

С лепенки на зърната, оскъдни бикини и парче плат тип "рибарска мрежа" боготворената в родината си пищна брюнетка направи нескопосан опит да копира истинската кралица на световната музика Риана, която миналата година ошашави папараци и фенове с приказно красива прозрачна рокля. С високо вдигната глава и в тон с неписания дрескод "плът на показ" 35-годишната певица от страната на орлите не се посвени да покаже заобленото си дупе, което е леко свлечено.

"Риана има изваяно тяло, а Блеона без срам извади на показ отпуснатите си задни части", коментират присъствали на събитието. Въпреки огромната суматоха, която предизвика пред театър "Нокиа" в Ел Ей, Джерети не взе нито една статуетка.
За най-добър женски поп изпълнител очаквано наградата грабна Кейти Пери. Големият победител на лъскавата церемония в сърцето на Холивуд са британските рокаджии One Direction. Бой бандата отнесе на Острова статуетката в категорията "Изпълнител на годината". Изненадата на вечерта е австралийката Иги Азалия. Бялата рапърка пребори величията Еминем и Дрейк и получи наградата за най-добър хип-хоп албум и най-добър рап изпълнител.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама