Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4468413 www.bgdnes.bg

Спах с над 10 хиляди мъже!

Елитна проститутка, преспала с над 10 хил. мъже, иска най-после да се влюби, да създаде семейство и да подреди дом. Историята на австралийката Гуинет Монтенегро развълнува хиляди жители на държавата континент, а десетки мераклии се надпреварват с предложения за женитба.

36-годишната блондинка от Мелбърн разказа живота си като жрица на нощта в книга, която вече е хит в Австралия. Синеоката красавица цели 12 години работи като компаньонка, а в зенита на кариерата си изкарва между 500 и 1000 долара на час, пише "Дейли мейл".

Реклама

Платената любов се редува със злоупотреба с алкохол и наркотици, а дните й преминават в непрестанни оргии. По изчисленията на Гуинет за това време тя е обслужила точно 10 091 клиенти - внушителна бройка дори и за ветераните в най-древната професия.

Преди 3 години Гуинет слага край на проституцията и хваща съдбата си в собствените си ръце. Някогашното момиче за "луксозен ескорт" сбъдва една от детските си мечти - да стане пилот, и днес вече има разрешително да управлява граждански самолети. Австралийката изкарва и курс по нервнолингвистично програмиране (NLP) и днес работи като свободен консултант по личностно развитие.

"Имах колежки, които поддържаха връзки и дори се омъжиха, докато бяха в занаята, но на мен ми се струваше неподходящо. Лесно избягвах обвързването, но сега вече съм готова за истинска любов", споделя Гуинет в тв предаване. Откакто е написала книгата си и често се появява по медиите, тя вече е получила над 80 предложения за брак. По думите й опитът с хиляди клиенти са й помогнали да осъзнае по-добре мъжката психика, както и начините за решаване на проблемите в отношенията.

Към историята на Гуинет проявява интерес и филмов продуцент от Холивуд, който в момента преговаря с блондинката. "Всички ще разберете кой е, и то скоро. Надявам се да стане успешна продукция", поддържа любопитството на публиката някогашната топпроститутка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама