Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4473089 www.bgdnes.bg

Даниел заби богаташ

Даниел Лойд явно набързо прежали разбития си брак с футболиста на "Уулвърхемптън" Джейми О'Хара. Пищната моделка се радва на нова любов, след като изхвърли неверния си съпруг.
Тя се залюби с богаташа Джордж Панайоту. Той е собственик на няколко нощни клуба, сред които е и най-големият в Ливърпул. Именно бизнесменът е сред основните причини Даниел да иска да се прибере в родния си град след края на развода с Джейми.


"Джордж живее в Ливърпул и е собственик на клуб "Плейграунд" - сподели близък до новоизлюпената двойка. - Тя мисли, че ще й е по-лесно да се съсредоточи върху връзката им, ако живеят на едно и също място. Той я насърчава сериозно да се премести."
Но новата връзка на Даниел притесни някои от нейните приятели. Според тях тя идва твърде бързо след разочарованието от изневерите на О'Хара.
"Семейството на Даниел също изрази притесненията си от влизането на нов мъж в живота й толкова скоро", добави източникът на "Мирър".
Самата Лойд сподели, че иска да напусне семейния дом в Мидландс, който делеше с футболиста. Тя чувствала любимата доскоро къща като опорочена от О'Хара. Разводът между двамата трябваше да се гледа вчера в съда в Бирмингам.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама