Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4487170 www.bgdnes.bg

Ето я новата сексбомба на "А" група

Приятелката на футболиста на ЦСКА Иван Маркович събра погледите на всички гости на коледното парти на отбора. Тъмнокосата сексбомба се казва Анджела Симович и този четвъртък ще отпразнува своя 22-ри рожден ден. Бамбината е родена в Белград. Анджела придружи своя любим, както направиха и останалите съпруги и приятелки на футболистите на ЦСКА. Симович привлече вниманието на всички, които празнуваха успешната година. Красавицата бе облечена в ефектна черна рокля с дълбоко деколте, от което преливаха пищните й форми. Симович за миг не се откъсна от своята половинка по време на празненството, въпреки че останалите играчи от ЦСКА се облизваха палаво.
Отделна компанийка заформиха голмайсторът на ЦСКА Серджиу Буш и треньорът на вратарите Стоян Колев. Те се отделиха от основната група и запиваха заедно с половинките си на бара.


След официалната част Маркович и неговата изгора се пренесоха в хотелския комплекс "Царско село", собственост на Стойне Манолов. Никой не знае как е завършила вечерта за младата двойка, но вероятно е имало бурни страсти след купона.
Мнозина веднага определиха сръбкинята за новата сексбомба на "А" група. "Червените" винаги са се хвалели с готини мадами. Преди време в хит на "Армията" се превърна исландката Асдис Ран, която бе съпруга на бившия нападател Гардар Гунлаугсон. Друга сръбкиня изумяваше трибуните преди години. Това е Йелена, гадже на централния защитник Никола Вуядинович.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама