Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4500093 www.bgdnes.bg

Любовницата на Гигс хваща джунглата

Бившата любовница на легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс - Имоджен Томас, ще бяга в джунглата. Не, Мис Уелс няма да се заселва из дивите гори. Тя ще участва в риалити шоуто "Да оцелееш в джунглата" при завръщането му следващата есен.
"Винаги съм искала да го направя - сподели Имоджен. - Получих възможност да участвам и я сграбчих с две ръце."


Продуцентите споделиха, че знойната красавица надали ще е толкова щастлива по време на шоуто. Те са приготвили на нея и останалите участници в надпреварата доста страховити предизвикателства.
"Не се страхувам от високо, ако трябва, ще се кача до небето - категорична е бившата футболна любовница. - Но ако се наложи да плувам, ще трябва да ме бутнат във водата. Би ме притеснило и храненето с гадории, но ако трябва, просто ще го направя. Когато си там и си гладен, просто не се замисляш за тези неща."
Тя сподели, че следващата й мечта е да е водеща на същото предаване или "Биг брадър". Имоджен се беше покрила от общественото внимание около раждането на дъщеря й. Тя доби известност покрай аферата си с Гигс, която едва не коства брака на помощник-треньора на "Манчестър Юнайтед".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама