Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4502230 www.bgdnes.bg

Руската Чичолина се цели в Кремъл

Руска порноактриса влиза в политиката, за да се бори с насилието над жените. Блондинката с творчески псевдоним Лола Тейлър е вдъхновена от легендарната си италианска колежка Чичолина.

21-годишната разкрепостена мацка, родом от Екатеринбург, обяви в социалните мрежи, че е подготвила цял план за подобряване на живота в Русия. "Ще видите, че с мен светът ще стане по-добър. Няма да има подкупи, а заплатите ще се вдигнат", казва героинята от филми за възрастни, чието истинско име е Любов Бушуева. Като свой приоритет тя посочва битката с престъпността и най-вече с малтретирането на дамите. "Един мъж пребива момиче, тя е осакатена, а накрая му дават условна присъда или той се откупва. Това вече няма да е възможно, ще сложа край на този безпредел", заканва се секси мадамата.

Реклама

Желанието на Любов да се занимава с обществени дела идва няколко месеца след съобщенията, че е станала жертва на побой. Според разказа й тя е поканена от двама мъжаги в московски апартамент, които се представят за продуценти. Вместо да говорят за бизнес, те я изнасилват многократно, а за да се спаси, тя скача от балкона и чупи краката си. Двамата насилници все още са на свобода. Въпреки че Бушуева публикува свои насинени снимки, мнозина се усъмниха, че това всъщност е нейна пиар кампания за повече популярност.

Италианката Илона Сталер (Чичолина) се пробва в политиката още през 1987 г., когато стана депутат в парламента в Рим от Радикалната партия. По-късно основа Партията на любовта, междувременно отгледа сина си, но и днес продължава да е ангажирана с обществени въпроси.

Реклама
Реклама