Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4502321 www.bgdnes.bg

3 дни секстуризъм за ЦСКА

Футболистите на ЦСКА ще могат да се порадват три дни на нежните си половинки, докато са на лагер в Турция. От клуба ще платят билетите на футболните съпруги до Анталия, за да бъдат близо до мъжете си през кратката им пауза. Треньорите са избрали този вариант за по-удачен, вместо ритнитопковците да се запилеят, ако тръгнат да се прибират до родината. От ръководството са влезли в положението на играчите, като са отчели рекордно дългия престой, който им предстои в южната ни съседка - 41 дни. Затова ДармейцитеУ ще получат три дни почивка, през които да обърнат внимание на възлюбените си.
Двойките щели да обикалят из Анталия, където има интересни забележителности. В местния археологически музей е изложено ченето на Дядо Коледа. Нестандартният експонат представлява челюстна кост, за която се говорело, че е на белобрадия старец. Според легендите той бил роден в Патара и погребан в Демре. Сред останалите забележителности са минарето Ивли, което е символ на града, и триумфална арка, издигната през 130 г. заради римския император Адриан. В близост до града има амфитеатър, където са се срещали Клеопатра и Марк Антоний.
"Червените" заминават за Турция на 7 януари, като два дни по-рано се събират за медицински прегледи. През първата половина на подготовката в ЦСКА ще наблегнат на физическата подготовка, а във втората ще играят контроли почти през два дни. Още се уточняват евентуалните съперници, като от клуба уточниха, че ще има и такива от ранга на "Динамо" (Киев).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама