Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4546233 www.bgdnes.bg

Примамват играч с порно

Тимът на "Флорида Стйт" е готов на всичко, за да убеди коутърбека Бракстън Милър да подпише с тях. За целта шефовете на клуба прибегнаха до доста нестандартен ход.
Те помолиха неофициалния си талисман - порнозвездата Миа Халифа, да убеди играча да облече екипа на "Флорида". За целта актрисата от филмите за възрастни засне специален секси клип. Тя обеща не малко "облаги" на Милър, ако премине в любимия й тим. Във видеото, с което трябва да убеди Милър да премине във "Флорида", тя е облечена във фланелка на тима. Повдига я доста над пъпа, за да покаже напращелия си бюст.


"Да оставим футбола настрана, но всички знаем, че в щата Флорида са най-горещите мажоретки и фенки - обяснява Миа на Бракстън. - При всеки твой тъчдаун аз и моите приятелки ще те възнаградим с викове и приятни емоции."
21-годишната Миа е с ливански произход, но се премества в Америка заедно с родителите си през 2000 г. Зад океана е известна като модел и порноактриса. Навлиза във филмовата индустрия за възрастни в началото на 2014-а, но вече е сред звездите в този жанр.

Реклама
Реклама
Реклама