Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4550617 www.bgdnes.bg

СУТРИН ДАСКАЛИЦА, ВЕЧЕР ПОРНОКРАЛИЦА

Учителка, уволнена заради кариера в порнобизнеса, се бори за правата си. 38-годишната германка Джулия Пинк няма да се даде лесно и е решена да получи справедливост по съдебен път.

Блондинката от Мюнхен години наред съвместява две дейности - като даскалица и като еротичен модел. Още 20-годишна тя започва да работи като възпитателка в протестантско училище в баварското градче Нойендетелзау, а освен това помага и на възрастни инвалиди. Паралелно с това редовно посещава суингър клубове, където със случайни двойки се отдава на сексуалните си фантазии. През лятната ваканция на 2013 г. се запознава с порнопродуцента Крис Хилтън и приема офертата му да прави любов пред камерата.

Реклама

Всичко върви добре до май миналата година, когато ръководството на училището разбира за двойствения й живот. Джулия е уволнена, но това всъщност й прави услуга. Блондинката става още по-известна в Германия, дори получава награда за успешен дебют в индустрията за възрастни, канят я и на няколко официални церемонии. Пинк обжалва изгонването си от школото, но на първа инстанция през декември съд в Мюнхен потвърди основанието на училищните шефове. Все пак магистратите промениха "безсрочното" освобождаване в "срочно". Мацката атакува на втора инстанция, а решението на по-висшите съдии се очаква през пролетта.

"Искам отново да бъда назначена и да се занимавам с възпитаване и преподаване. Да, снимам порно, но въпреки това споделям християнските ценности", казва Джулия пред таблоида "Билд".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама