Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4559548 www.bgdnes.bg

Плеймейтка обижда Николета на "селска пръчка"

Николета Лозанова получи солидна порция "храна" от кандидат-плеймейтка.

Съпругата на Валери Божинов бе публично съсипана от 21-годишната Катерина Миленкова. Тя написа в своя Фейсбук профил: "Селската пръчка седнала да ми обяснява кой бил лебед, кой бил жаба?! Виж се, миличка, преди операцийките... да ти кажа, не си ми много луксозна. Говори ми за стил и класа! Яхай кравата и изчезвай!".

Гневът на младата мацка, която напира за титлата "Плеймейт", е провокиран от скорошното изказване на Николета. Лозанова обяви, че "достойната за носителка на титлата "Мис Плеймейт" трябва да притежава елегантен сексапил, а не евтина и пошла, даже отблъскваща маска и тен, постигнати с 3 тона фон дьо тен. Жабки, не се мислете за лебеди! Моля ви, не превръщайте конкурса в блато. Когато визията ви не е силният ви коз, търсете просперитет чрез други формати".

Реклама

Към гневната тирада 21-годишната Катерина е добавила и няколко стари снимки на Николета Лозанова, на която тя е руса и пухкава.


Миленкова е по-известна като Кети Кор в средите на нощните клубове у нас. Тя е известна танцьорка, която редовно може да бъде видяна по столичните дискотеки в оскъдно бельо. Няма проблем с разголването, даже обича провокациите и не изпитва срам да се съблече гола през камерата.

Реклама
Реклама