Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4564248 www.bgdnes.bg

Хана Монтана изби рибата

Разгонената поп звезда Майли Сайръс лъсна по цици на препълнен плаж на Хаваите и даде пълна възможност на околните да огледат стройното й тяло.

Скандалната Хана Монтана от едноименния сериал на „Дисни Ченъл“ е на почивка на райските острови с новото си гадже Патрик Шварценегер. 22-годишната блондинка заби синчето на Арни преди 3 месеца и оттогава са неразделни. На горещия пясък и във водата двамата демонстрират, че са лудо влюбени един в друг, като Майли не пропусна още веднъж да покаже, че свенливостта й е чужда.

Момичето, което отчаяно опитва да копира Мадона от младите й години, пристигна на плажа с оскъден син бански, още в първите минути под горещите лъчи на слънцето свали горнището и цамбурна в океана. През цялото време около нея се навърта 21-годишният плейбой Патрик, който не пропуска възможност да опипа апетитните части на любимата си. В продължение на часове младата и световноизвестна двойка палува на спокойствие, след което с усмихнати физиономии се отправи към тузарския си хотел в Хонолулу.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама