Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4565739 www.bgdnes.bg

Алис отново гола!

Алис Гудуин вероятно е повишила температурата на въздуха в Англия с няколко градуса, след като публикува нова гореща снимка.
Жената на Джърмейн Пенант, бивш играч на "Арсенал", е една от най-популярните футболни съпруги на Острова. Всяка нейна поява на обществено място се следи под лупа. Очевидно публикуваният кадър е част от цяла фотосесия и британските мъже вече тръпнат в очакване. Със сигурност снимките ще бъдат сензация, подобна на тази, която предизвикаха еротичните фотоси на Ким Кардашиян в края на 2014 г.
Алис и Пенант са заедно от години и често попадат по страниците на жълтите издания. Джърмейн беше считан за един от най-обещаващите футболисти на Острова и "Арсенал" плати за него 2 млн. лири. Тогава Пенант беше само на 15 години! Но съдбата на таланта се оказа подобна на тази, която сполетя българина Валери Божинов.


Джърмейн имаше успех с жените, но не и на футболния терен. След като обиколи "Бирмингам", "Ливърпул", "Сарагоса" и "Стоук" и беше даван под наем на "Уотфорд", "Лийдс" и "Портсмут" Пенант се сбогува с мечтите си за големия футбол.
Въпреки това той успя да спечели сърцето на Алис и двамата се ожениха през пролетта на миналата година. Гудуин успя да натрупа допълнителна популярност, след като един от популярните таблоиди на Острова й присъди първото място в класация за най-голям бюст на футболна съпруга. На всичко отгоре гърдите на Гудуин са естествени и без никакви силиконови допълнения. Това е и основната причина нейните фотосесии да се превръщат в истинско събитие, способно да засенчи дори дерби от Висшата лига.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама