Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4567851 www.bgdnes.bg

Скандал в Америка! Трият цици от Супербоул

Рекламата на веригата за хамбургери, която ще бъде излъчена на полувремето на Супербоул този уикенд, предизвика доста скандали в САЩ още преди дебюта си. И това не се случва за първи път...


А какво друго би могло да повдигне противоречиви мнения, ако не една красива и полугола жена. Това е Шарлот МакКини - истинска сексбомба, която мнозина наричат новата Кейт Ъптън заради поразителната прилика с блондинката. Тя обаче не харесва подобни сравнения, защото смята, че двете изобщо не са еднакви.
20-годишният модел няма нито една пластична операция, но е наясно, че това тяло и естествен бюст ще й донесат слава и богатство. За себе си блондинката казва, че приема даденостите си и не се срамува от тях. "Аз съм сексбомба с извивки и големи гърди. Не съм за висшата мода, не ходя на ревюта и няма да ме видите на седмицата на модата", описва себе си кратко и ясно американката, която напуска училище на 17 години и се отдава на позиране пред камерите.
Скандалното за пуританска Америка е, че момичето ще бъде показано полуголо. Преди две години зрители от Тусон, Аризона, видяха 30-секундно порно вместо финал. Три минути преди края на най-гледаното спортно събитие в САЩ втрещените фенове наблюдаваха как порноактриса сластно съблича своя партньор. През 2004 г. пък певицата Джанет Джексън уж неволно разголи гръд на полувремето на Супербоул, заради което живото излъчване все още върви с 30-секундно закъснение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама