Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4576157 www.bgdnes.bg

Тя ще е на корицата

Емили Ратайковски е голямата фаворитка за момиче на корицата на следващия брой на каталога за бански костюми на "Спортс Илюстрейтид", който ще излезе на 9 февруари.
23- годишната моделка, която в свободното си време обича да кара сърф, направи много успешна година. Славата й се разнесе по цял свят, появи се за първи път и във филмова продукция, а стана и така, че хакнаха голи снимки от телефона й.
Най-големите й конкурентки за място на корицата са Хана Дейвис и Джиджи Хадид, но имайки предвид колко се шуми около името на Емили, жълтите медии предполагат, че именно тя ще бъде звездата на тазгодишния брой.
За радост на тираджиите по света през годините на лъскавите страници са се появявали всички известни манекенки и фотомодели, включително Ирина Шейк, която наскоро скъса с Кристиано Роналдо, Кейт Мос, Наоми Кембъл, Синди Крофърд, Хайди Клум и куп други хубавици.
В Щатите най-вече за всяка мацка да се появи в изданието по бански е най-големият престиж и популярност. В конкуренция за най-як календар с мацки от десетилетия са тези на производителя на автомобилни губи "Пирели" и на напитката "Кампари", където са се явявали дори София Лорен, Мила Йовович, Пенелопе Крус и още куп актриси.
Интересното за тази година е, че календарът от 1986 г. напълно съвпада като дати с този от настоящата. Затова и вече из интернет има голямо търсене на по-старите издания, където плътта не е по-малко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама