Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4580217 www.bgdnes.bg

Това тяло изпусна Шейк

Мъжката половина от човечеството се чуди на акъла на Роналдо защо се раздели с Ирина Шейк.  Милиони завистници могат да я имат само в мокри сънища и да шептят: ДЩе я скъсам!У
Има и обратна гледна точка и тя е женската. Футболните фенки, а и не само те, също си имат мечти, а португалската звезда на "Реал" с пълна сила ги стимулира. Той е млад, богат, здрав, известен и... както се вижда - красив. Така че някои дами биха се запитали с кой акъл руският супермодел изпусна такова парче и биха казали по негов адрес: "Само да ми падне..." Е, и на тях няма да им падне, както и на мъжете Иринчето.
Кристиано показва, че животът му си върви прекрасно и без руската красавица, с която въртяха любов почти пет години. И то го показа със специална фотосесия, на която се виждат изваяното му тяло и тренираните му мускули. На снимките грее адамовата му ябълка, която се харесва особено на нежния пол като признак за мъжественост и издръжливост под юргана.
Нещо повече - английската преса, където първо се появиха новите фотоси, сравни актуалния носител на ДЗлатна топкаУ с любимия на нацията им Дейвид Бекъм, и то от златните му години, когато бе секссимвол щ1 във Великобритания.

Реклама
Реклама
Реклама