Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4679088 www.bgdnes.bg

България VS Италия

Родните футболни национали допуснаха равенство срещу състава на Италия, но не на футболния терен. Разбира се, става въпрос за нежния фронт.
Хора от цял свят "четкат" националното ни самочувствие с признанието, че българките са едни от най-красивите жени, които са виждали. Но е известно също така, че и италианките също така събират мъжките погледи. А мъжете на Ботуша имат око за женските прелести и са взискателни. Футболистите им не правят изключение.
Само преди броени месеци от нежния отбор отпаднаха Николета Лозанова и Алисия, които поне на снимка могат да накарат мнозина да въздъхнат. Но и без тях има с какво да се похвалим. Като например Мария Валериева, приятелката на Георги Миланов. Играчът на московския ЦСКА заведе половинката си в Русия, където тя бързо привлече интереса на медиите и дори бе класирана от местно издание сред седемте най-красиви футболни гаджета.


Любимата на доскорошния капитан Ивелин Попов, Елена Паришева, също отдавна е одумвана като хубавица, както и Яна на Симеон Славчев.
"Скуадра адзура" обаче не пада по-долу. Нова в състава е моделката Агостина Морони, която приспива дебютанта в тима на гостите Франко Васкес, който от своя страна е родом от Аржентина и по него адрес по появиха полемики дали в състава трябва да има натурализирани италианци.
Звезда от години е половинката на Грациано Пеле - Виктория Варга, която всъщност е унгарка и откакто футболистът рита в "Саутхямптън" грее в издания на Острова. Каролина Бонистали също украсява символичния отбор, както и топли леглото на Джорджо Киелини.

"Скуадра адзура" загуби Алена

Националният отбор на Италия загуби една от най-красивите си половинки - Алена Середова. Чешката манекенка се разведе с капитана Джанлуиджи Буфон в края на миналата година.
Колкото и да е странно, имайки предвид сексапила на Алена, причина бе изневяра на вратаря на "скуадра адзура". Той изостави съпругата и двете си деца заради телевизионната водеща Илария д'Амико. Връзката им бе разкрита малко преди началото на световното първенство в Бразилия. Середова опита да спаси брака си, подкрепяйки стража от трибуните на мондиала въпреки неопровержимите доказателства, че й изневерява. След края на шампионата той обаче предпочете прегръдките на телевизионната звезда вместо семейния дом с Алена.

"Лъвовете" останаха без остриетата си

В разстояние на един месец българският национален отбор загуби двете си топ нежни половинки - Алисия и Николета Лозанов. Фолкпевицата се раздели с вратаря Николай Михайлов след 4-годишна връзка. Като причина двамата обявиха заетостта си и разстоянието, което ги дели. Слуховете обаче водят към поредната изневяра на стража.
Бившият на Алисия - Валери Божинов, пък е в процес на развод с бившата на Ники - Николета Лозанова. Двамата се разделиха в края на януари, но за краха на брака им се разбра едва преди две седмици. И тук раздялата е заради изневяра. Нападателят спипа половинката си да му кръшка с мастит бизнесмен. Този път Валери не си затвори очите и каза "край". След раздялата си с Николета той оправи отношенията си с Алисия, а от няколко дни е първа дружка и с Николай Михайлов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама