Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5123945 www.bgdnes.bg

Юви се съблича за Кристиано

Кристиано Роналдо призна само преди ден, че откакто е разделен с Ирина Шейк, е имал краткотрайни връзки с няколко жени, но нищо сериозно. Изглежда новината е стигнала и до Венецуела.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Местната тв водеща Юви Паларес пак намери начин да блесне - тя обеща да направи стриптийз до последната дрешка за португалската футболна звезда, ако той поиска. За съжаление на милионите си почитатели, този път красавицата обяви, че това би могло да стане единствено насаме. Юви отдавна е известен фен на Кристиано, но досега не е имала щастието да се запознае с него.


В родната си Венецуела г-ца Паларес е едно от най-известните лица и е определяна за една от най-красивите жени на света. А също е и футболна фенка. Скоро тя няма да бъде забравена, тъй като обича да се хваща на басове на събличане и често ги губи. За първата победа на тима на страната си на Копа Америка тя пак бе обещала да лъсне дибидюс и го направи. Може би това допълнително мотивира сънародниците й да победят Колумбия в първия си мач. Но не им стигнаха силите да спечелят турнира, като залогът от страна на тв водещата бе да разхвърля дрехите си в съблекалнята на отбора. Сега същото ще се случи, ако тимът се класира за следващото световно първенство в Русия догодина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама