Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/9177908 www.bgdnes.bg

Електра е голо зайче на плажа

Бившата на Денис Родман на 48 години е само по оскъден бански

Кармен Електра, която пленяваше сърца като спасителка на плажа в популярния американски сериал, отново се развихря край морския бряг, но вече не вади удавници от солените води, а е само по оскъден бански. И то във формата на зайче, изветният символ на еротичното списание "Плейбой". Бившата съпруга на легендарния баскеболист Денис Родман не се свени да показва прекрасното си тяло, въпреки, че е вече на 48 години. Кармен публикува и още предизвикателни снимки, за радост на многбройните си почитатели.
Електра е известна с това, че не крие почти нищо от личния си живот и извади на показ някои от най-щурите си преживявания от своя краткотраен брак с Денис Родман. По времето, когато той е звезда на "Чикаго Булс" двамата си устройват секспарти в самото сърце на клубната база.


"Един ден, когато му бяха дали почивка, Денис ми каза, че има изненада за мен - разкрива Електра в интервю за "Лос Анджелис Таймс". - Завърза ми очите и ме качи на мотора си, а когато свали превръзката, бяхме в тренировъчния център на "Чикаго Булс". Беше истинска лудост. Бяхме като две деца в магазин за бонбони. Правихме секс навсякъде, по дяволите. В стаята за възстановяване и масажи, във фитнеса, на игрището... Абсолютно навсякъде!"
Кармен признава, че никога няма да забрави как звездите отразнували шестия си шампионски пръстен, завоюван в Солт Лейк Сити.
"Денис ми подари потника си, който обикновено даваше на най-лудите си фенове, и ме вкара в съблекалнята - споделя Електра. - Изведнъж се озовах там, а около мен бяха Джордан и останалите момчета. Майкъл отвори бутилка шампанско и ме опръска цялата. За мен бе чест да съм част от този исторически момент."
Бракът на Кармен Електра и Денис Родман не продължава дълго, но лудите моменти явно не могат да бъдат забравени. Дори и години по-късно Кармен изглежда е напълно готова за още луди партита.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама