Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/9804660 www.bgdnes.bg

20 лева за кило сексиграчки

Продават използвани блондинки под налягане

Вибратор втора ръка и възглавница като женски гърди метнати в кошове 

20 лева за килограм сексиграчки!

Топофертата е от магазин за втора употреба в столицата, който пусна в продажба аксесоари за креватни забавления. Все повече подобни шопове предлагат интимни надуваеми кукли и вибратори, които са използвани и цената им е многократно по-евтина от чисто новите.

Сексиграчките са метнати в няколко метални коша и за да изберете най-подходящата, трябва да се поровите. Има надуваем мъж с африкански черти, възглавница във формата на женски гърди и блондинки под налягане. Някои са с принтирани лица, а други са реалистични, като дори са гримирани, оформени са им прически и имат живо излъчване. Огромно е и разнообразието от вибратори, които се търкалят сред предлаганата продукцията, показа проверка на "България Днес". Сред находките са още изкуствени ръце, книги със сексуални съвети и предмети, които трудно човешкото въображение може да си представи.

Реклама

Продавачите уверяват, че всички изделия са минали през обработка и няма вероятност да са мръсни или заразни заради предишна употреба.

За дрехите у нас има закон, който изисква сертификат за дезинфекция. Документът трябва да е поставен на видимо място в магазина и да доказва, че дрехите са третирани с препарати, които са безопасни за здравето ни. Третирането става при 90 градуса. Има стоки, които са забранени и те са бебешки дрешки за деца под 1 година, бански костюми и обувки. Всяка година у нас се внасят десетки хиляди тонове дрехи, като основно идват от САЩ, Швейцария, Канада и Норвегия.

Но не става ясно дали има такова задължение за сексиграчките, макар видимо да изглеждат чисти и да няма ярки следи от употреба.

Ако все пак нещо ви тревожи, може да направите елементарно нещо вкъщи. Вариантът е да ги изперете внимателно на ръка, като после да минете няколко пъти с мек памучен парцал, напоен с прясно мляко, и да оставите да изсъхне на въздух. Така ще изчезне и типичната миризма, която се усеща в този тип магазини, а тя е причинена от използваните химикали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама