Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10006167 www.bgdnes.bg

Секс като за олимпиада

Десетки хиляди кондоми се използват на игрите 

В Токио изненадаха с картонени легла, за да се избегне близостта между спортистите 

Секс, оргии и връзки за една нощ...

Такива легенди се носят от десетилетия за олимпийските игри, като дори спортисти свидетелстват, че в олимпийското село креватните изпълнения се случват безразборно.

Реклама

Слуховете, за които атлети потвърждават, че са истина, вероятно сериозно са уплашили организаторите на игрите в Япония, които започват тази събота.

"Леглата в олимпийското село в Токио са направени буквално от картон. Целта им е да предотвратят близостта между спортистите. Те могат да издържат тежестта на един човек, за да се избегнат неспортни ситуации. Разбира се, за бегачите на дълги разстояния такива проблеми няма да има, тъй като там и четирима може да се съберат", написа в социалните мрежи сребърният олимпийски медалист в бягането на 5000 метра от 2016 година Пол Челимо.

Една от версиите е, че домакините искат да ограничат близките контакти между спортистите и така да попречат на разпространението на коронавируса. Организаторите посочиха, че леглата са от рециклиран картон, който ще бъде използван повторно за производство на пластмасови изделия след спортната надпревара. Производителят им обяви, че могат да издържат до 200 килограма, а ирландският гимнастик Рик Макленаган тества здравината им, като записа видео как скача върху леглото.

И докато в Токио мерките са "антисекс", то на минали игри са се случвали страховити неща.

Един от емблематичните случаи е със състезателката по скокове във вода Ингрид Оливейра. На олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 г. тя и съотборничката й Джована Педрозо бяха голямата надежда на домакините за медал от дисциплината скокове от 10 метра, но абсолютно изненадващо останаха на последно място в класирането. В нощта преди най-важното събитие в кариерата й красавицата вкарва в стаята си състезателя по кану-каяк Педро Гонсалвеш и двамата се отдават на 12-часов сексмаратон. На всичкото отгоре Ингрид нарежда на своята съотборничка по най-бързия начин да се изнесе от стаята, за да й освободи терен.

Педрозо разказва на целия свят какви са причините за последното място и обявява, че къса всякакви отношения с иначе близката си приятелка.

Реклама

"Да, наистина прекарах една нощ с Педро, но не съм гонила Джована от стаята. Тя прекали с драматичните излияния. В крайна сметка всички го правят по време на олимпиада. Много от спортистите предварително си бяха направили профили в един по-специален сайт, за да могат да флиртуват помежду си. Аз също се запознах с Педро чрез социалната мрежа. Хареса ми и поисках да избягам поне за малко от огромното напрежение, което ни преследваше. С очите си видях как Юсеин Болт вкара в стаята си момиче, което дори нямаше олимпийска акредитация. Да не мислите, че и другите популярни личности са си стояли по стаите и са броели минутите до предстоящото състезание. Всеки ден носеха нови и нови кутии с презервативи, които бяха разполагани на удобни за всички нас места. За какво са ни били толкова много презервативи? Със сигурност не са били ползвани като балони", представи своята позиция бразилката.

След игрите в Барселона през 1992 г. състезателят по тенис на маса Матю Сийд разкрива "креватните упражнения за две седмици и половина бяха повече от всички през целия ми живот".

За олимпиадата в Сидни през 2000 г. първоначално раздават 70 000 кондома, но само след седмица по-късно свършват и доставят още 20 000 бройки. Копиехвъргачът Бро Гриър правил секс с три различни жени всеки ден. Две от тях са били олимпийки - състезателка на овчарски скок и хърделистка, докато третата била туристка от скандинавски произход. Накрая на Гриър му се налага да се откаже от състезанието заради контузия в коляното. На връщане към родината забил гадже, също спортистка, и правили секс в самолета.

Силна история имаше и десет години по-късно във Ванкувър. Бронзовият медалист в дисциплината халфпайп от олимпийската програма в сноуборда - Скот Лаго, напусна игрите заради скандални негови снимки, разпространени в интернет. На една от снимките момиче се е навело пред него на колене и целува медала, който е сложен под кръста, а на друга фотография той дава на девойката да пробва медала със зъби. Американска медия пък предаде за оргия в джакузи на открито между шестима олимпийци.

Реклама
Реклама
Реклама